ASV stelt vergadering uit wegens congres Droge Lading Comité

0

De ASV heeft haar op 14 september geplande ledenvergadering uitgesteld. Op dezelfde dag is namelijk ook een congres van het Droge Lading Comité. De ASV-najaarsvergadering wordt nu op 12 oktober gehouden.

Het Droge Lading Comité houdt voor alle eigenaren van schepen groter dan 86 meter een congres over de crisis. De bijeenkomst, waarvoor ook bevrachters, verladers, banken en overheidsvertegenwoordigers zijn uitgenodigd, vindt plaats in de Evenementenhal Gorinchem.

“In verband met voor de binnenvaart belangrijke bijeenkomsten, die ook gehouden worden op 14 september, voelt de ASV zich genoodzaakt de najaarsvergadering te verplaatsen naar zaterdag 12 oktober.” Dat meldt het ASV-bestuur vandaag. Op de vergadering komen onder meer een petitie over de CCR en een enquête over de crisis gepresenteerd. Leden en genodigden zijn van welkom vanaf 11.00 uur (zaal open 10.30 uur). Aansluitend begint om 13.00 uur het openbare gedeelte. De vergadering is bij De Harmonie in de Gaesbeekstraat 11 in Rotterdam.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.