- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsAntwerp Nautical Event: drie dagen educatie en entertainment

Antwerp Nautical Event: drie dagen educatie en entertainment

- Advertentie -

Delen

Vandaag begint het Antwerp Nautical Event. Aan het Asiadok kunnen binnenvaartondernemers tot en met zondag 25 februari genieten van een aantrekkelijk en afwisselend programma met interessante standhouders, activiteiten en demonstraties.

Het evenement begint vandaag, vrijdag 23 februari, met een exclusief netwerkevent op uitnodiging van de standhouders en sponsors. Op zaterdag en zondag is er van 12.00 tot 19.00 uur een beurs, die voor iedereen toegankelijk is. Het aanbod is nóg groter dan voorgaande jaren; er zijn nieuwe partners en verrassende randactiviteiten toegevoegd. Er is ook een aparte afdeling voor de recreatievaart.

Levendig en leerzaam

Het programma biedt een boeiende mix van educatie en entertainment. Doorlopende activiteiten zorgen voor een levendige sfeer gedurende het hele evenement. Zo is het mogelijk de simulator van Brabo te bezoeken die inzicht geeft in de aangepaste vaarsituaties door de Oosterweelwerken. Antwerp Nautical Event 2024 brengt innovatie en gezelligheid samen in de Stadshaven van Antwerpen.

Antwerp Nautical Event 2024 vindt van 23 tot en met 25 februari plaats op de Oostkaai aan het Asiadok. Meer informatie is te vinden op www.antwerpnauticalevent.be. Daar kunnen bezoekers zich ook inschrijven voor een deel van de activiteiten en presentaties.

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -