- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsAltena peilt meningen over veerdiensten

Altena peilt meningen over veerdiensten

- Advertentie -

Delen

Altena vraagt inwoners, forensen en toeristen naar hun mening over de veerdiensten en pontjes in de gemeente, waartoe ook Werkendam behoort.

Tot en met 31 mei nemen onderzoekers enquêtes af bij reizigers. De vragenlijst is online ook door anderen in te vullen. De gemeente is namelijk niet alleen benieuwd naar de mening van gebruikers van de veerdiensten, maar ook van degene die juist een ander vervoersmiddel kiezen.

Bereikbaarheid

Wethouder Hans Tanis liep en voer dinsdagmiddag 17 mei mee bij een onderzoeksteam dat op een veerdienst in Altena de vragenlijst afnam bij reizigers. Hij benadrukt het belang van de veerdiensten en pontjes voor een goede bereikbaarheid: “Altena is een eiland, we zijn aan alle kanten ingeklemd door water. Bij onze bereikbaarheid spelen bruggen en water een grote rol. Veerdiensten en pontjes zijn belangrijk. We horen daarom graag wat gebruikers van de huidige veren en pontjes vinden, en we zijn benieuwd waarom inwoners, forensen of toeristen de veerdiensten juist niet gebruiken.”

“Op basis van de input werken we verder aan de bereikbaarheid van Altena. De veerdiensten zijn straks extra belangrijk bij grote projecten zoals de verbreding van de A27.”

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -