- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsNog plaatsen vrij op vakantie-hospitaalschip Prins Willem Alexander

Nog plaatsen vrij op vakantie-hospitaalschip Prins Willem Alexander

- Advertentie -

Delen

 

Op initiatief van het KSCC Nijmegen vaart het speciaal op ouderen en gehandicapten ingerichte schip vakantie-hospitaalschip Prins Willem Alexander uit om met vooral oud-schippers en hun familie een vakantieweek op het water door te brengen. Er zijn voor dit jaar nog plaatsen vrij aan boord.

Ook niet oud-varenden zijn welkom. De ouderen, gehandicapten en eventueel hun familie worden begeleid en verzorgd door vijftig vrijwilligers (verzorgers en verpleegkundigen) die zich pro deo vakkundig inzetten voor het welzijn van de opvarenden. Er is een arts aan boord en rolstoelen en rollators mogen mee op reis.

De Prins Willem Alexander vertrekt zondag 16 oktober vanuit Vlissingen richting Gendt België. De volgende dagen zijn Antwerpen, Dordrecht, Zaltbommel aanlegplaatsen om uiteindelijk vrijdag 21 oktober in Nijmegen de reis te beëindigen. Dankzij de inzet van veel vrijwilligers en giften van sympathisanten kost het per deelnemer slechts 700 euro.

Voor meer informatie en inschrijfformulieren kunt u terecht bij het KSCC in de Nijmeegse Waalhaven telefoon 024 3777575.

Klik hier voor een impressie.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -