- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuws6.000 deelnemers aan start bij Harbour Run

6.000 deelnemers aan start bij Harbour Run

- Advertentie -

Delen

Zondag 7 oktober doen ruim 6.000 deelnemers mee aan de zesde editie van de Harbour Run. Tijdens deze obstacle run in het Rotterdamse havengebied trotseren de lopers een parcours van 10 kilometer met onderweg 25 obstakels. De deelnemers worden zondag weggeschoten door Pieter van Oord, CEO van Van Oord en Rotterdamse Havenman van het Jaar.

De obstacle run gaat dwars door de Rotterdamse haven; over haventerreinen en langs schepen, kranen en containers. Normaal zijn deze terreinen afgesloten voor publiek, maar ze worden speciaal voor de Harbour Run opengesteld. Het parcours is vernieuwd en deelnemers kunnen nu ook kiezen voor een afstand van 6 kilometer.  De start en finish zijn bij De Onderzeebootloods op het RDM-terrein.

 

Binnenvaartteam

“We laten met de Harbour Run mensen op een sportieve manier kennis maken met de Rotterdamse haven. Hiermee zorgen we voor een krachtige verbinding tussen de stad en de haven”, aldus Imre van Leeuwen van sportmarketingbureau SportVibes dat de Harbour Run organiseert.

Zowel individuen, groepen als bedrijven kunnen meedoen aan het Rotterdamse evenement, dat wordt georganiseerd door Sportvibes. De Harbour Run telt een grote groep deelnemende businessteams. Meer dan 200 bedrijventeams doen dit jaar mee, waarvan het grootste gedeelte havengerelateerd is. Voor het eerst doet ook een binnenvaartteam mee.

(foto’s SportVibes)

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -