- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuws12 en 13 maart: veel te zien en te beleven op Antwerp...

12 en 13 maart: veel te zien en te beleven op Antwerp Nautical Event

- Advertentie -

Delen

Na twee succesvolle edities vindt dit jaar weer het Antwerp Nautical Event plaats. Op zaterdag 12 en zondag 13 maart zijn bezoekers van 10.00 tot 16.00 uur welkom bij Nassau Scheepsbenodigdheden en De Wit Bunkering in de Antwerpse Stadshaven.

De succesformule aan en in het Asiadok (adres: Oostkaai 28) is weer verder uitgebreid en verbeterd. Samen met gespecialiseerde leveranciers en partners verwelkomen Nassau Scheepsbenodigdheden en De Wit Bunkering belangstellenden om kennis te nemen van nieuwe producten en te genieten van het uitgebreide programma met demonstraties, rondvaarten, bezoeken aan diverse jachten, gratis advies en verschillende lezingen. Verder kunnen bezoekers zeilen, een havenrondvaart maken en een bunkerschip en een solarboat bezoeken.

Meer dan 40 partners

Wat enkele jaren geleden begon als een uitgebreide ‘opendeurdag’, groeit uit tot een mooi evenement voor yachting en binnenvaart aan het Asiadok. Met dit evenement bieden De Wit Bunkering en Nassau Scheepsbenodigdheden, samen met meer dan 40 partners, “een platform voor netwerken en kennisverbreding”.

Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen bezoekers kennismaken, met elkaar en met verschillende producten en diensten. De unieke locatie van de ruimten van Nassau Scheepsbenodigdheden en De Wit Bunkering aan het Asiadok in de Antwerpse Stadshaven vormen het perfecte kader voor een dag vol beleving.

Leuke belevingen en mooie kortingen

Beleving staat centraal op het Antwerp Nautical Event. Er worden interessante kortingen aangeboden op verschillende producten in de winkel. De bezoeker kan met al zijn vragen terecht bij de verschillende leveranciers die ter beschikking staan voor demonstraties en technische uitleg. Daarnaast worden op beide dagen interessante presentaties gegeven in de speakerscorner. De waterliefhebber kan zich volledig uitleven met tal van leuke watergebonden activiteiten.

Lancering koophaven

Deze editie staat in het teken van de lancering van de Antwerp Nautical Center Koophaven. De ligplaatsen aan de nieuwe aanlegsteiger staan ter beschikking voor makelaardij, chartering en partners van het Antwerp Nautical Center. Het Antwerp Nautical Center is een bijzonder totaalconcept voor watersporters.

De partners van het Antwerp Nautical Center presenteren dit vernieuwende concept met trots aan het publiek. Zij zijn 12 en 13 maart eveneens aanwezig om recreatievaarders een antwoord te geven op allerlei watersportgerelateerde vragen.

Kijk voor meer informatie op www.antwerpnauticalevent.be.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -