- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsZwangerschapsverlof voor staatssecretaris Heijnen

Zwangerschapsverlof voor staatssecretaris Heijnen

- Advertentie -

Delen

Op zaterdag 25 mei gaat staatssecretaris Vivianne Heijnen van Infrastructuur en Waterstaat met zwangerschapsverlof. Minister Mark Harbers neemt haar taken over. Gelet op de fase waarin de formatie van een nieuw kabinet zich momenteel bevindt, komt er geen nieuwe tijdelijke bewindspersoon.

“Ik kijk met veel plezier terug op een mooie periode als staatssecretaris van IenW”, aldus de 41-jarige Vivianne Heijnen. “Met een ontzettend brede portefeuille, die bijna altijd raakt aan de dagelijkse praktijk van heel veel mensen. Ik ben blij met wat we voor elkaar hebben gekregen: of het nu gaat om een gezonde leefomgeving of de stappen naar een circulaire economie, de aanpak van vervoersarmoede, het begin van de Lelylijn en natuurlijk de daadwerkelijke start van de Drielandentrein.”

Nieuw kabinet

“Ik draag nu al deze mooie en belangrijke onderwerpen vol vertrouwen over aan Mark Harbers, in afwachting van een nieuw kabinet.” Heijnen was sinds 10 januari 2022 staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat namens het CDA in het kabinet-Rutte IV. In haar portefeuille zaten onder andere milieu, bodem, openbaar vervoer en spoor en duurzaam vervoer.

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -