- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsWerelderfgoed Kinderdijk organiseert open dagen voor vrijwilligers

Werelderfgoed Kinderdijk organiseert open dagen voor vrijwilligers

- Advertentie -

Delen

Stichting Werelderfgoed Kinderdijk is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Om kandidaten te werven zijn er binnenkort twee open dagen: op dinsdag 27 februari van 14.00 tot 16.00 en zaterdag 2 maart van 10.00 tot 12.00 uur.

“Wij zijn erg trots op de inzet, kennis en het enthousiasme van onze vrijwilligers. Het team herbergt momenteel zo’n 225 enthousiastelingen, maar versterking is gewenst.”

Vaar mee

Tijdens de open dag krijgen geïnteresseerden de kans om meer te leren over de vrijwilligersfuncties binnen het UNESCO Werelderfgoed. Daarnaast stappen ze samen met de vrijwilligerscoördinator aan boord van de rondvaartboot om het gebied te verkennen. “Van gids tot schipper en van klusser tot host, er zit altijd wel een passende functie tussen!”

(foto Arie Kieviet)

“Als vrijwilliger bij de molens van Kinderdijk ontdek je hoe het is om actief bezig te zijn in de buitenlucht, terwijl je bezoekers van over de hele wereld spreekt en ontmoet. Daarnaast is de samenwerking met de andere vrijwilligers een leuke manier om je eigen kring uit te breiden. Veel van onze vrijwilligers willen voor geen goud meer weg!”

⇒ Kijk hier voor meer informatie over de open dag en het aanmeldformulier. 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -