- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsVisscher Scheepsreparatie in de race voor ‘beste opleider’

Visscher Scheepsreparatie in de race voor ‘beste opleider’

- Advertentie -

Delen

Visscher Scheepsreparatie uit Sliedrecht is genomineerd voor de OOM Award Zuid-Holland 2024. Dat is een onderscheiding voor het meest actieve (metaal)leerbedrijf in de regio.

Naast Visscher Scheepsreparatie zijn ook Kenbri uit Numansdorp en landbouwmechanisatie- en staalconstructiebedrijf A. Blijleven uit Pijnacker genomineerd. De nominaties voor de OOM Award worden bepaald op basis van het aantal bijscholingsactiviteiten door de werknemers van een bedrijf, het aantal BBL-leerlingen dat wordt begeleid en het aantal stageplaatsen dat wordt aangeboden.

Binnenkort gaat een vakjury langs bij de voorgedragen bedrijven. Deze jury komt vervolgens met een eindoordeel. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de jaarvergadering van de Koninklijke Metaalunie district Zuid-Holland op 26 september.

Lol in het vak

Er is weinig leuker dan vakkennis overdragen op jongere generaties, vindt bedrijfsleider en praktijkopleider Ben Sluimer van Visscher Scheepsreparatie. “Bij de medewerkers die we hier opleiden zie je allereerst groei, daar doe je het natuurlijk voor. Maar daarmee zie je ook dat het enthousiasme voor het vak nog groter wordt. Dat blijft geweldig voor een praktijkopleider: dat je mensen dingen ziet doen die ze eerst niet konden en steeds meer lol in hun vak krijgen.”

De OOM Award is een initiatief van OOM, het scholingsadviesbureau van de sociale partners in de metaalbewerking. Er zijn ruim 14.000 bedrijven met bijna 160.000 werknemers aangesloten.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -