Varen over Rhein en Ganges

0

De Vereniging De Binnenvaart verzorgt aan boord van de René Siegfried (in het Wantij in Dordrecht aan de Maasstraat 13) dit najaar een reeks aan presentaties.

– Op 25 september vanaf 14.00 uur presenteert Chris van Eijmeren ‘Varen op de heilige Ganges en Brahmapoetra in India’.
– Op 9 oktober vanaf 19.30 uur wordt een film van Sjaak Grinwis vertoond: ‘Varen over de Rhein, van Rheinfelden tot Lobith’.
– Op 23 oktober vanaf 14.00 uur presenteert Ingena IJssels ‘Ruimte voor de rivier’.
– Op 5 november vanaf 14.00 uur tekent Chris van Eijmeren voor de presentatie van ‘Varen door Noord Europa, op reis over de binnenwaterwegen van Finland, Zweden en Noorwegen’.
– Op 26 november vanaf 19.30 uur vertelt Martin van Dijk over de omstandigheden tijdens de bergingsperiode en de resultaten van het uitgebreide technisch en simulatie-onderzoek naar aanleiding van het tragische ongeluk van de gekapseisde zwavelzuurtanker Waldhof bij de Loreley.
– Tenslotte vertelt Wim Broere op 17 december om 14.00 uur over het boek ‘Italië – L’ultimo dei barcan – de laatste schippers’ en het museum in Battaglia Terme.

Check wel van tevoren of het doorgaat, want de presentaties zijn onder voorbehoud. Op www.debinnenvaart.nl staan de actuele gegevens over de presentaties (of bel met Lianne van Laak 06-46428542).

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.