- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsTransbox United wordt Contargo Transbox

Transbox United wordt Contargo Transbox

- Advertentie -

Delen

Containerbedrijf Transbox United gaat verder onder de naam Contargo Transbox. Hiermee profileert het bedrijf zich als onderdeel van het Europese containernetwerk van de Contargo-groep.

“Twee jaar geleden hebben wij de aandelen van United Container Transport in de joint venture Transbox United overgenomen”, vertelt Michel van Meurs, regionaal salesmanager westelijke zeehavens bij Contargo. “Sindsdien hebben we onze dienstverlening in België verder uitgebreid en geïntegreerd in het netwerk van Contargo. Dit willen we met onze nieuwe naam naar buiten toe kenbaar maken.”

Antwerpen en Rotterdam

Contargo Waterway Logistics is sinds 2010 onder de merknaam Transbox actief in de Benelux. In 2014 werd samen met United Container Transport de joint venture Transbox United opgericht, die containervervoer per binnenschip verzorgt. In de haven van Antwerpen verbindt het bedrijf dagelijks alle grote terminals. Verder zijn er dagelijkse afvaarten tussen Antwerpen en Rotterdam.

Ook in de haven van Rotterdam verzorgt het bedrijf intra-havenverkeer. Daarnaast biedt Contargo Transbox als onafhankelijk dienstverlener binnenvaartcontainervervoer naar Deurne en Wielsbeke in België en Valenciennes in Frankrijk.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -