- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsTMS is winnaar BizAwards Altena

TMS is winnaar BizAwards Altena

- Advertentie -

Delen

Marco van Driel en Cees van Wendel de Joode van Technical & Maritime Services (TMS) uit Werkendam zijn verkozen tot Ondernemer van het Jaar. In die categorie betraden zij donderdag 8 oktober de hoogste trede tijdens de derde editie van BizAwards Altena, de jaarlijkse ondernemersverkiezing in het Land van Heusden en Altena.

 De uitreiking voltrok zich in Service Bioscoop Hollywoud, waar de finalisten arriveerden in een witte limousine. De avond in het filmtheater was, vanwege corona, in drie zalen te volgen op het witte doek. Wie het ondernemersevent thuis wilde zien, deed dat via livestream.

Ondernemer van het Jaar

Ondernemer Mark Timmermans werd in 2018 gelauwerd als Ondernemer van het Jaar. Als oud-winnaar reikte hij daarom de Award uit. Bij de mannen van TMS was de vreugde bij de bekendmaking groot. Zij tilden de prijs juichend en vol trots boven zich uit.

Van Driel liet weten volledig verrast te zijn, enkel al door de nominatie. “Geen idee wie ons genomineerd heeft.” Van Wendel de Joode viel hem bij: “We vinden het schitterend, hadden er van meet af aan zin in. Want als je dan genomineerd bent, wil je maar één ding: winnen. En dat is gelukt. Het is een prijs voor alle medewerkers.”

Continu innoveren

Het juryrapport typeerden de ondernemers als volgt: “De jury ziet een goede combinatie van leiderschap. De visie is zeer sterk. De presentatie is nuchter, maar voelt als een warme deken. Er is een prettige sfeer om in te werken met een no-nonsense mentaliteit.”

Maar ook: “Het aspect van circulair inbouwen in het bedrijf is prijzenswaardig! Al in de ontwerpfase wordt hier rekening mee gehouden. (…) De ondernemers innoveren continu omdat de markt daarom vraagt. Zij worden gevraagd door grote spelers om te innoveren tegen zo gering mogelijke kosten en een hoog rendement.”

TMS ontwikkelt en produceert oplossingen op werktuigbouwkundig gebied. Hun opdrachtgevers zijn voornamelijk internationale aannemers uit de offshore, baggerij, funderingstechnieken en zwaar transport, alsook in de aanleg van kades, steigers en scheepswerven.

tekst: Cor Spek

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -