- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsTBH Verhoef wordt partner van Green Award

TBH Verhoef wordt partner van Green Award

- Advertentie -

Delen

THB Verhoef, wereldwijd leverancier van componenten en reserveonderdelen voor motoren, is incentive provider geworden van Green Award. Het Nederlandse familiebedrijf uit Zwijndrecht gaat de Green Award-programma’s voor zowel de zeevaart als de binnenvaart ondersteunen.

De Green Award-plaquette werd 23 mei tijdens Maritime Industry uitgereikt op de stand van TBH Verhoef. Green Award-directeur Jan Fransen overhandigde het tastbare bewijs van de samenwerking aan CEO Adriaan Verhoef. Als incentive provider geeft THB Verhoef 4 procent korting op alle orders voor diesel- en gasmotorcomponenten aan alle Green Award gecertificeerde bedrijven en schepen (zeevaart en binnenvaart).

Beter, zuiniger en schoner

THB Verhoef is een vooraanstaand voorraadhouder, officieel agent en serviceverlener van A-merk onderdelen voor bijna 90 verschillende types scheepsdiesel- en gasmotoren. “Of iemand nu op zoek is naar vervanging, onderdelen of upgrades, we kunnen altijd helpen de juiste oplossing te vinden”, aldus Adriaan Verhoef. “We zijn er trots op dat we de officiële agent en grootaandeelhouder zijn van de beste Europese grote merken in de branche.”

“Motoren draaien met de goede, juiste en betrouwbare onderdelen het best en dus ook het zuinigst en het schoonst. Met onze producten heb je de investering zodoende binnen enkele dagen al terugverdiend. Dat overstijgt de korting van 4 procent.”

Hoogste normen

Directeur Jan Fransen van Green Award is trots om THB Verhoef aan boord te hebben als incentive provider: “Als Green Award streven we naar de hoogste normen op het gebied van milieuprestaties en veiligheid in de scheepvaart. Samenwerken met een bedrijf als THB Verhoef is een toegevoegde waarde omdat hun diensten technische expertise inhouden om de veiligheid van de scheepvaart te verbeteren.”

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -