- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsITS Award voor ‘vader van de Tugnology' Ton Kooren

ITS Award voor ‘vader van de Tugnology’ Ton Kooren

- Advertentie -

Delen

Ton Kooren, oprichter van Kotug International en uitvinder van de Rotortug, heeft de ‘Lifetime Achievement Award’ van vakblad International Tug & Salvage ontvangen. De prijs, op 22 mei uitgereikt tijdens de conferentie Tugtechnology ‘23 in Rotterdam, erkent Koorens bijzondere betekenis voor de internationale sleepbootindustrie.

Ton Kooren (86 jaar) staat bekend om zijn innovatie in de internationale sleepvaart, onder meer met de uitvinding van de Rotortug. ‘Tugnologie’, zo omschrijft de nestor zelf zijn uitvindingen. Zijn niet-aflatende inzet heeft volgens ITS een revolutie teweeggebracht in de manier waarop de sleepindustrie opereert.

Grote invloed dankzij opmerkelijke prestaties

“We zijn verheugd Ton Kooren de ITS 2023 Lifetime Achievement Award te kunnen overhandigen”, zei conferentievoorzitter Edwin Lampert. “De opmerkelijke prestaties van de heer Kooren en zijn grote invloed op de internationale sleepbootindustrie zijn een bewijs van zijn niet aflatende toewijding, expertise en visie. Hij heeft nieuwe maatstaven gezet voor succes en heeft deze prestigieuze erkenning echt verdiend.”

“Ik ben diep vereerd en vereerd om de Lifetime Achievement Award te ontvangen”, reageerde Kooren. “Aan iedereen die deel heeft uitgemaakt van mijn reis: bedankt voor jullie onwrikbare steun en geloof in mijn visie. Deze prijs is net zo goed van jullie als van mij. Ik moedig de volgende generatie Kotuggers aan om door te gaan met vooruit te gaan en grenzen te verleggen, op een duurzame manier.”

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -