- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsUpdate 26 juli: reparatie Stolperbasculebrug uitgesteld

Update 26 juli: reparatie Stolperbasculebrug uitgesteld

- Advertentie -

Delen

De werkzaamheden aan de Stolperbasculebrug, voor deze week gepland, gaan niet door. De aangekondigde stremming voor de scheepvaart op 29 juli vervalt.

Bij het voorbereiden van de reparatie aan de cilinder is “gebleken dat de cilinder met geen mogelijkheid gedemonteerd kan worden zonder verdere schade aan te richten. De onderdelen zitten muurvast”, meldt WaakSaam, dat verantwoordelijk is voor het onderhoud.

Er is besloten is om met spoed twee nieuwe cilinders te bestellen. Die zullen zo snel mogelijk gemonteerd worden. Tot die tijd zal WaakSaam de onderdelen monitoren.


oorspronkelijk bericht:

In opdracht van de provincie Noord-Holland voert WaakSaam van woensdag 28 juli 22.00 uur tot en met vrijdag 30 juli 2021, 06.00 uur werkzaamheden uit aan de Stolperbasculebrug in Schagen.

Een van de cilinders is lek en die moet met spoed gerepareerd worden. Er wordt gewerkt in de kelder van de brug.

Vanwege de werkzaamheden kan de Stolperbasculebrug op donderdag 29 juli van 06.00 tot 22.00 uur niet bediend worden. Onderdoorvaart is wel mogelijk. De doorvaarthoogte is 4.50 meter onder de gesloten klep van de brug.

WaakSaam

WaakSaam voert tot juni 2025 het beheer en onderhoud van provinciale vaarwegen, wegen, bruggen, sluizen, groen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland uit in opdracht van de provincie Noord-Holland.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -