- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsSTL viert met komende beurseditie zijn 10-jarig bestaan

STL viert met komende beurseditie zijn 10-jarig bestaan

- Advertentie -

Delen

Komend najaar viert Shipping Technics Logistics (STL) zijn 10-jarig bestaan. De enige Duitse binnenvaartbeurs in Messe Kalkar sloeg in die periode geen enkel jaar over, ook niet in coronatijd.

“Sommige van onze exposanten zijn hier al voor de tiende keer”, schrijft projectmanager Michaela Schmidt, mede namens het beursteam. Zij is voor STL de tijdelijke opvolger van Pim Groot Obbink, die in mei vertrok naar Kuster Energy. “We danken jullie allemaal uit de grond van ons hart voor jullie loyaliteit en beloven om de komende jaren op koers te blijven.”

26 en 27 september

Ze blikt vooruit op de editie van 26 en 27 september 2023. Messe Kalkar verwacht 130 tot 140 standhouders. “Twee dagen lang komt de maritieme industrie bijeen om te netwerken en opnieuw voor anker te gaan aan de prachtige Nederrijn. Motorfabrikanten en
-leveranciers, scheepsuitrusters en andere gerelateerde bedrijven uit heel Europa zullen elkaar hier ontmoeten.”

“STL is hét platform voor producten, diensten en belangrijke relaties”, aldus de organisatoren. “Of het nu gaat om actuele onderwerpen of het zoeken naar geschoolde arbeidskrachten. Het randprogramma is in voorbereiding en zal ook deze keer zeer gevarieerd zijn.”

Binnenvaartkrant besteedt in de STL-special die op 12 september 2023 verschijnt ruimschoots aandacht aan de beurs. Deelnemers kunnen in die editie tegen een gunstig tarief adverteren en bezoekers informeren over hun producten, diensten, acties en aanbiedingen. Stuur een mail om een passend voorstel te ontvangen. 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -