- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsSGP organiseert Zeeuws Binnenvaartontbijt

SGP organiseert Zeeuws Binnenvaartontbijt

- Advertentie -

Delen

“Om de binnenvaartsector een hart onder de riem te steken en om de sector te laten weten dat er wordt opgekomen voor hun belangen”, organiseert de SGP-fractie van de Provinciale Staten in Zeeland een binnenvaartontbijt.

Iedereen uit de sector is van harte welkom om met bestuurders en politici uit de provinciale, landelijke en Europese politiek in gesprek te gaan over de kansen en uitdagingen voor de binnenvaart.

Namens de SGP zijn in elk geval Harry van der Maas (gedeputeerde binnenvaart van Provincie Zeeland), Bert-Jan Ruissen (lijsttrekker Europese verkiezingen en fractievolger SGP Tweede Kamer) en Ad Dorst (portefeuillehouder namens de SGP-Statenfractie) aanwezig.

“Dat dit ontbijt wordt gehouden is uniek”, vindt de politieke partij zelf. “Onder het genot van een croissantje en een verse jus, kunnen de aanwezigen op een informele en laagdrempelige manier hun zorgen uitten, problemen aankaarten en wensen aandragen bij de provinciale en landelijke bestuurders/politici. Na afloop van de gesprekken zullen de bestuurders aangeven wat zij met de gehoorde informatie gaan doen in de politiek. Geef de sector een stem, het is absoluut de moeite waard!”

Het ontbijt vindt plaats op zaterdag 17 maart en duurt van 08.30 tot 10.30 uur. Locatie: restaurant Landlust in Nieuwdorp. Meer informatie en aanmelden kan via zeeland.sgp.nl/binnenvaartontbijt.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -