Roland Klein moet Rotterdam en binnenvaart in Duitsland aan de man brengen

0

Roland Klein is aangesteld als Rotterdam Representative van het Havenbedrijf Rotterdam in de regio Baden-Württemberg, Rijnland-Palts en zuidelijk Hessen. De belangrijkste steden in dit gebied zijn Mannheim, Ludwigshafen, Frankfurt, Mainz, Stuttgart. Het Havenbedrijf wil in deze regio meer lading voor Rotterdam aantrekken.

De aanstelling past in het streven van het Havenbedrijf naar groei van het  marktaandeel in het achterland en een vergroting van de rol van binnenvaart en trein in het achterlandvervoer. Twee jaar geleden begon Ingrid Rossmeier als Rotterdam Representative in Beieren. Het Havenbedrijf is blij dat het nu ook een vertegenwoordiger heeft die de markt in Zuidwest-Duitsland intensief gaat bewerken.

 

KTL Ludwigshafen

Klein woont in de buurt van Mannheim en was de laatste jaren directeur van de intermodale terminal KTL Ludwigshafen. Hij heeft daarvóór in diverse functies ervaring opgedaan in de logistiek (onder andere bij Deutsche Bahn). Klein is door zijn rol bij KTL Ludwigshafen goed op de hoogte va wat er regionaal speelt in de chemische industrie. Daarnaast is hij politiek goed ingevoerd in de regio’s waarin hij gaat werken, meldt het Havenbedrijf.

 

 

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.