- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsRBC Group: 30 jaar compleet in veiligheid

RBC Group: 30 jaar compleet in veiligheid

- Advertentie -

Delen

RBC Group viert vandaag (woensdag 21 februari) zijn 30-jarig bestaan. Gestart in 1994 als een regionale speler in Rotterdam is RBC inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde partner op het gebied van veiligheid en beveiliging in de Benelux. Het bedrijf is actief binnen de jachtenbouw, scheepsbouw en scheepsreparatie, binnenvaart, zeevaart en de zware industrie.

Van twee man in 1994 wordt het familiebedrijf nu vertegenwoordigd door circa 1.000 medewerkers. Het unieke karakter van RBC Group komt vooral naar voren in het gegeven dat RBC nog altijd werkzaam is voor klanten van het eerste uur. Ook is RBC trots op de grote groep loyale medewerkers.

Onder de RBC Group vallen, naast de eigen divisies, ook Marine Safety Europe, Normwaard, Way2Safety Services, Check Safety Professionals en DekkControl.

Blusmiddelen

Anno 2024 is RBC een alom aanwezige partij. Zowel bij kleine organisaties als multinationals. Bij ieder bedrijf waar veiligheids- of beveiligingsbehoeftes moeten worden ingevuld. Denk aan leveren, verhuren en onderhouden van gasdetectie, ademlucht, valbeveiliging, reddingsvesten, blusmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Ook veiligheids- en beveiligingspersoneel, cameratoezicht, toegangscontrole, bedrijfscertificeringen, veiligheidsopleidingen en professionele, unieke oplossingen op locatie maken dat RBC zijn slogan al 30 jaar waarmaakt: ‘Complete Safety!’

Directeur-eigenaren Michel Tooren en Pim van der Est gaan de komende vijf jaar onverstoord door met hun ambities: ‘Internationaal, zeker binnen Europa, is het onze doelstelling de bestaande activiteiten verder uit te breiden. Acquisities sluit RBC niet uit. Er ligt een prachtige strategische visie richting 2028. We hebben er alle vertrouwen in de gezonde doelstellingen binnen deze visie waar te maken. Trots, passie en de collectieve wil dit daadwerkelijk te bereiken vind je terug in alle geledingen van onze organisatie. Daarom kijken wij nu al uit naar het volgende jubileum.’

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -