- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsPraten over de binnenvaart of ook mét de binnenvaart?

Praten over de binnenvaart of ook mét de binnenvaart?

- Advertentie -

Delen

In de media lezen we dat Tweede Kamerlid Martijn van Helvert van het CDA vindt dat er veel te weinig over de binnenvaart gesproken wordt in de Tweede Kamer. En als het aan Van Helvert ligt, gaat dat veranderen.

Ik ben blij verrast met de laatste motie van Van Helvert en Smaling over transparantie in de taken en rollen van de binnenvaart, die bijna unaniem is aangenomen en dat hij dit onderwerp niet laat glippen in de dagelijkse beslommeringen van het drukke walleven.

Wel wil ik mijn verbazing uitspreken over het feit dat de ASV helemaal geen enkele reactie van de heer Van Helvert ontvangt op de vele toegezonden mails die wij hem sturen, met vragen, info of andere ons inziens relevante zaken over de binnenvaart, laat staan dat een gesprek mogelijk is.

Natuurlijk: als je CDA zegt, zeg je BLN (CBOB) maar is dat genoeg reden om de ASV te negeren, niet eens een ontvangstbewijs te sturen? En zo dus de vele schippers die lid zijn van de ASV, en indirect ook de 2.155 ondertekenaars van de petitie betreffende het boetebeleid te negeren?
Martijn van Helvert, geweldig voornemen om meer over de binnenvaart te spreken in de Tweede Kamer,  maar spreek a.u.b. ook MET de binnenvaartschippers!

 

Esther Lubbers,
ASV-bestuurslid

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -