- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsVier nieuwe jongerenambassadeurs

Vier nieuwe jongerenambassadeurs

- Advertentie -

Delen

Bij de start van de Wereldhavendagen zijn vier nieuwe Young Maritime Representatives (YMR’s) voor het studiejaar 2017/2018 bekendgemaakt. Onder het toeziend oog van tientallen geïnteresseerden werden Laura, Desiree, Jelle en Dennis gekroond tot jongerenambassadeurs van de maritieme sector.

De YMR’s gaan zich een jaar lang onderdompelen in de maritieme topsector, met maar één doel voor ogen: jongeren interesseren voor een opleiding en baan binnen de maritieme wereld.

Wim van Sluis, voorzitter van Nederland Maritiem Land, verloste de kandidaten uit hun spanning. Laura, Desiree, Jelle en Dennis werden benoemd tot nieuwe Young Maritieme Representative uit een groep van tien enthousiaste maritieme studenten. Van Sluis nam gelijktijdig afscheid van de drie jongerenambassadeurs die het afgelopen jaar de sector hebben vertegenwoordigd.

Op symbolische wijze overhandigden zij de vlogcamera aan de nieuwe YMR’s. Zodat zij daarmee het aankomende studiejaar hun ervaringen kunnen delen. Na de bekendmaking gingen de nieuwe YMR’s aan boord van de Polaris, om mee te varen tijdens de nautische demonstratie op de Maas.

 

foto’s Erik Jansen

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -