- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsPaul Smits verlaat Havenbedrijf Rotterdam

Paul Smits verlaat Havenbedrijf Rotterdam

- Advertentie -

Delen

Paul Smits zal na zijn aflopende termijn in de loop van volgend jaar Havenbedrijf Rotterdam verlaten. Als Chief Financial Officer is hij de hoogste man op het gebied van financiën.

“Naast het verder professionaliseren van de financiële functie heb ik mij de afgelopen zevenenhalf jaar gericht op digitalisering en innovatie in het bedrijf en in de haven”, aldus Smits in een toelichting. “Het is een prachtige uitdaging om mede sturing te geven aan een bedrijf dat in het hart van de economie en maatschappij opereert. De organisatie is ingrijpend veranderd en klaar voor de toekomst. Het is nu goed een volgende stap te maken. Die zal ongetwijfeld weer op het vlak van finance, digitalisering, energietransitie en verandering liggen.”

 

Digitalisering

CEO Allard Castelein is Paul Smits dankbaar voor zijn langjarige inzet voor het Havenbedrijf en de Rotterdamse haven. “De invoering van de vennootschapsbelasting voor het Havenbedrijf en de afstemming daarover met de Belastingdienst is een belangrijke mijlpaal geweest. Ook heeft Paul leiderschap getoond met het stimuleren van digitalisering en het innovatieklimaat in de Rotterdamse haven en hierin hebben we grote stappen gemaakt”.

Paul Smits blijft tot in de loop van volgend jaar aan en zal uiterlijk per 1 juni zijn werkzaamheden beëindigen. Havenbedrijf Rotterdam zoekt naar een opvolger. De benoeming gebeurt door de beide aandeelhouders: gemeente Rotterdam en het rijk.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -