Pas op voor advertentiefraude!

0

Bij De Binnenvaartkrant ontvangen we berichten van bedrijven en organisaties uit de binnenvaart dat ze worden benaderd door een partij die vacatureadvertenties op een website probeert te verkopen en daarbij meldt dat te doen namens of in samenwerking met De Binnenvaartkrant. Dat is echter niet waar.

Vermoedelijk gaat het om een vorm van advertentiefraude. We adviseren bedrijven die telefonisch of per mail worden benaderd door deze partij er niet op in te gaan. Dat betekent: niets mondeling toezeggen en ook geen contracten ondertekenen.

De partij die genoemd wordt, kennen wij niet en hebben er dus ook geen banden of samenwerking mee. We hebben deze partij per mail om opheldering gevraagd, maar (nog) geen reactie ontvangen.

We vinden het zeer vervelend voor bedrijven die hiermee worden lastiggevallen. Wij staan er echter geheel buiten en kunnen niets meer doen dan melding maken van deze praktijken. Voor zover bekend zijn er nog geen klanten benadeeld. Mocht u zijn of worden benaderd met dergelijke vragen, meld dat dan svp aan ons via een mail aan [email protected] .

foto: Foto Hansel

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.