- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsOok veel aandacht voor vaardigheden tijdens Navingo Career Event

Ook veel aandacht voor vaardigheden tijdens Navingo Career Event

- Advertentie -

Delen

Het draait niet alleen om banen en opleidingen tijdens het Navingo Career Event op 23 mei. Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk voor succes en plezier in het werk. Daarom is er op het evenement in Rotterdam veel aandacht voor het ontplooien van. Maar natuurlijk kunnen bezoekers in de RDM Onderzeebootloods ook topbedrijven ontmoeten uit de maritieme, offshore- en energiesector die op zoek zijn naar technische, nautische en commerciële talenten van elk niveau.

Op de beursvloer komt een speciaal ingerichte Skill-sessiezone. Bezoekers krijgen daar advies hoe ze zichzelf het beste kunnen pitchen en hoe hun cv opvalt tussen al die anderen. Daarnaast zijn er ook praktische sessies, waaronder een gesimuleerde tender en een over machine learning, waarbij bezoekers meevaren op een toekomstig autonoom varende watertaxi. Er valt voor de bezoekers genoeg te ontwikkelen, leren en beleven, belooft organisator Navingo.

Beleef de sector

Met name de beleving speelt een belangrijke rol tijdens het Navingo Career Event, dat dit jaar plaats vindt in de RDM Rotterdam Onderzeebootloods. Een inspirerende locatie midden in de haven van Rotterdam.

De Onderzeebootloods vormt op 23 mei de achtergrond voor verschillende ‘experiences’. Bezoekers kunnen meevaren met een registerloods en verschillende tours volgen. Daarnaast vinden de gehele dag talkshows plaats waar sprekers van onder andere Microsoft, Boskalis en Van Oord vertellen welke ontwikkelingen de sector op z’n kop gaan zetten.

Bedrijven ontmoeten

ALE Heavylift, Deme Offshore, Feadship, Hydrauvision, het Ministerie van Defensie, Rotterdam World Gateway, Shell, TenneT, Viking Cruises, Enexis en nog veel meer bedrijven zoeken personeel tijdens het Navingo Career Event. Van mbo- tot wo-niveau, en van student tot ervaren professional. Gewilde profielen zijn elektrotechnici, werktuigbouwkundigen, monteurs, naval architects, engineers, ICT’ers, maar ook werkzoekenden en stagiaires met een commerciële of logistieke achtergrond.

Gratis registreren

Het Navingo Career Event wordt op 23 mei voor het dertiende jaar op rij georganiseerd en is te bezoeken vanaf 10.00 uur. Om 17.00 uur start de afterparty waar bedrijven en bezoekers kunnen netwerken en bijpraten. Voor gratis registratie, bezoek NavingoCareerEvent.com.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -