- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsOnline veiling van vier werkschepen

Online veiling van vier werkschepen

- Advertentie -

Delen

Bootveiling.com heeft opdracht om vier werkschepen in Nederland, Duitsland en België te veilen. Dat gebeurt online. Het gaat om vier verschillende vaartuigen: een drijfvuilvisboot en een kraanboot van Waternet Amsterdam, een voormalig Duits patrouillevaartuig en een bunkerboot. 

De vaartuigen zijn online te bezichtigen én afzonderlijk tijdens kijkdagen in Amsterdam, Antwerpen en Emmerich. De veiling sluit op 29 april.

Nooit te veel betalen

Bootveiling.com is bekend van maandelijkse veilingen van pleziervaart- en weesboten. Het is sinds 2005 actief en naar eigen zeggen het enige nautische veilinghuis in Nederland en België. Er zijn al meer dan 2.500 schepen verkocht, van klein tot groot.

Volgens veilingmeester Jeroen Bolweg is er een groeiende behoefte om werkschepen online te verkopen. “Zowel opdrachtgevers als bieders ervaren het veilingmechanisme als prettig doordat je op deze wijze als koper nooit te veel betaalt en je als opdrachtgever weet dat de volledige markt is benaderd die interesse zou kunnen hebben voor het aanbod.”

Het veilingbedrijf zorgt voor nationale en internationale publiciteitscampagnes, presenteert het aanbod op zijn website en in zijn nieuwsbrieven. Bootveiling.com ondersteunt ook potentiële bieders, door het beantwoorden van alle vragen die rond de aankoop van een boot op de veiling kunnen leven.

Kijkdagen

Voor de vier werkschepen die nu geveild worden, kunnen belangstellenden zich voor een van de kijkdagen aanmelden. Desgewenst mogen ze een expert meenemen, zegt Bolweg. “De veiling is voetstoots en in de staat waarin het goed zich bevindt.  De koper zal zelf moeten zorgen voor het ophalen na gunning.”

Registratie op de website van Bootveiling.com is gratis. Iedereen kan meebieden. Inruil is niet mogelijk. “Maar we kunnen natuurlijk altijd weer bij een volgende veiling de oude boot van de hoogste biedende verkopen.”

Kijk voor details van de vaartuigen en voor de data van de diverse kijkdagen op bootveiling.com. De veiling sluit op maandagavond 29 april 2019 om 20.00 uur.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -