- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsNieuwe bundel met maritieme verhalen

Nieuwe bundel met maritieme verhalen

- Advertentie -

Delen

Zaterdag 10 november is de tweede maritieme verhalenbundel ten doop gehouden: Varen is mijn vrijheid. Dit gebeurden tijdens de EOC Traditionele Schepen Beurs in Den Helder in aanwezigheid van meerdere van de maritieme schrijvers die een bijdrage aan het boek hebben geleverd.

Het bij Uitgeverij De Alk verschenen boek bevat korte en langere verhalen over verschillende maritieme onderwerpen van veertien hedendaagse maritieme schrijvers uit België en Nederland: Cees de Baare, Peter Bouchier, Graddy Boven, Piet Helmus, Dick Huges, Aafke Steenhuis, Michiel van Straten, Peter van Roden, Ton Roskamp, Antoon Vandamme, Cor Vonk, Ron de Vos, Jan Willemsen en Arne Zuidhoek.

Vrijheid

Na het succes van de eerste bundel, Varen is mijn wereld, kon een tweede boek niet uitblijven. Varen betekent voor de auteurs vrijheid. Als je met een schip naar zee vertrekt geeft dat een gevoel van loslaten en rust. Het begin van een maritiem avontuur. Aan boord van een vrachtschip, passagierschip, klipper of tjalk heerst een sfeer van vrijheid in combinatie met verbonden-, geborgen- en onzekerheid.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -