- Advertentie -
Meer
  - Advertentie -
  HomeNieuwsNiet meer poetsen dankzij UC2K HD-lak

  Niet meer poetsen dankzij UC2K HD-lak

  - Advertentie -

  Delen

  Het ms Oranje Nassau heeft sinds kort een Werkendams tintje. De nieuwe aluminium radarmast is weerbestendig en onderhoudsvriendelijk gemaakt door behandeling met UC2K HD-lak. Die is geleverd door UC International Marine uit Werkendam. Dit bedrijf is de exclusieve, wereldwijde vertegenwoordiger van de Unicoatings International Marine-UC2K HD 2-componentenlak. Naast deze lak heeft het dit schip nog meer Werkendamse invloeden: de nieuwe aluminium mast werd gemaakt door handelsonderneming Beerens en gespoten door JC Straaltechniek.

  “Met het aanbrengen van deze 2-componenten UC2K HD-lak is de eigenaar van MS Oranje Nassau af van het om de twee maanden moeten poetsen van de mast”, vertelt Jasper van Mill van UC International Marine. Ook andere hoogwaardig gepolijste aluminium onderdelen van het schip, zoals luiken en een tweede mast, zullen in de toekomst met deze lak behandeld worden.

   

  Transparante 2-componentenlak

  UC2K HD is een transparante 2-componentenlak die bescherming biedt aan behandelde en onbehandelde oppervlakten, zowel onder als boven water. Van Mill: “Door het aanbrengen van UC2K HD Coating hechten vuil en aangroei niet op de oorspronkelijke ondergrond, waardoor het schoonmaken van het behandelde oppervlak een stuk gemakkelijker wordt. Onderliggende lak wordt beschermd en blijft als nieuw.”

  Rechtstreeks aanbrengen op rvs en aluminium is mogelijk. De UC2K HD-coating wordt door speciaal gecertificeerde professionals van UC International Marine aangebracht.

   

  Delen

  - Advertentie -

  Meer

  Laat een reactie achter

  Vul uw opmerking in!
  Vul je naam in

  - Advertentie -
  - Advertentie -

  - Advertentie -
  - Advertentie -