Loswal in Botlek te koop

0
Loswal in Botlek. (foto Troostwijk auctions)

Een complete loswal in het Botlekgebied in Rotterdam wordt op dit moment via een online verkoop bij inschrijving (tender) verkocht via Troostwijk Auctions. Onder meer loskranen, stortbunkers, transportsystemen en opslagsilo’s zijn te koop. Op vrijdag 30 september sluit de tender om 14:00 uur.

In het Botlekgebied van Rotterdam verkoopt RGS Groep in samenwerking met Hoeben Metalen een complete haven-losinstallatie via Troostwijk Auctions. Er kan via een online verkoop bij inschrijving geboden worden op een Figee multi purpose havenkraan, een Figee dubbelarm-stukgoed havenkraan, drie overslaggrijpers, twee verrijdbare stortbunkers, een compleet transportbandensysteem, en drie opslagsilo’s van 3100 M3. Bekijk hier de 7 kavels.

Wil je de kavels bekijken voor je een bod uitbrengt? Dat kan op afspraak tijdens de kijkdag op woensdag 28 september 2022 van 09:00 uur tot 12:00 uur. Locatie: Oude Maasweg 80, 3197 KJ Botlek Rotterdam. Je kunt een afspraak maken om de kavels te bekijken door te mailen naar [email protected] (aanmelden mogelijk tot 19 september 2022).

Klik hier voor alle details over deze tender.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.