Motorbootclub houdt open dag

0

De Koninklijke Nederlandsche Motorboot Club houdt zaterdag 14 maart een open dag voor nieuwe leden en voor iedereen die interesse heeft in motorboot varen. Deze informatieve dag vindt plaats in het clubhuis van de KNMC in Leerdam.

Het “delen van de passie voor de watersport en het motorboot varen” staan centraal tijdens de dag. De KNMC biedt verschillende activiteiten en workshops aan de bezoekers.

Activiteiten

De KNMC organiseert jaarlijks toertochten waarbij motorbootvaarders nieuwe ervaringen opdoen, zoals het ontdekken van onbekende vaargebieden. Voor het vergroten van kennis over nautische thema’s als techniek en navigatie, worden workshops en lezingen gegeven.

De vereniging is actief betrokken als gesprekspartner bij publieke overlegorganen die de veiligheid op het water, bescherming van de leefomgeving en wet- en regelgeving nastreven ten behoeve van alle watersporters. Onder andere zal stichting “Varen doe je Samen” en de VNM, het Verbond Nederlandse Motorbootsport, aanwezig zijn tijdens de Open Dag.

Inschrijven

Niet alleen op het water maar ook aan land zoeken KNMC leden elkaar op bij activiteiten zoals feestelijke diners en de regionale consulavonden.

Bij interesse in de vereniging, kan men zich inschrijven voor de open dag.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.