Jong Haventalent gezocht

0

Tot 30 maart kunnen jonge werknemers in de Rotterdamse haven zich aanmelden als kandidaat voor de verkiezing van het Jong Haventalent 2012. Deelnemers moeten tussen de 20 en 30 jaar zijn, in de haven werken en een plan indienen om jongeren bij de haven te betrekken.

De winnaar wordt in de finale op 19 april bekendgemaakt. Die dag moeten de genomineerden uitleggen waarom hun plan (en dus ook zijzelf) gekozen zou moeten worden. Hij of zij is vervolgens een jaar lang ambassadeur én rolmodel voor jong talent in de Rotterdamse haven. De winnaar wordt ook een jaar lang gecoacht door een Havenman van het Jaar (die hij of zij zelf mag kiezen).

Carrièrekansen
De verkiezing van het Jong Haventalent is bedoeld om talent dat werkzaam is in de Rotterdamse haven te belonen voor hun inzet en hen in de spotlights te zetten. Zo kan de havengemeenschap zich meteen profileren als veelzijdige werkgever en laten zien welke voor carrièrekansen ze te bieden heeft aan jonge, ambitieuze mensen. De verkiezing een initiatief van Jong Havenvereniging en wordt georganiseerd door Stichting Jong Haventalent. Watertalent.nl, LINK, Havenbedrijf Rotterdam en Deltalinqs steunen het project, net als meerdere bedrijven uit de haven.

Wie wordt de opvolger van Marie-Louise Vlaming? (foto MG Redacties)

Oud-winnaars
Het is de derde keer dat het Jong Haventalent wordt gekozen. In 2009 was Rik Pek van de Broekman Group de eerste winnaar. Huidig Jong Haventalent is Marie-Louise Vlaming van Vopak. Zij zit nu ook in de jury.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.