- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsJan Lagasse stopt bij North Sea Port

Jan Lagasse stopt bij North Sea Port

- Advertentie -

Delen

Co-CEO  Jan Lagasse stopt in augustus bij North Sea Port. Dat maakte het havenbedrijf op 17 februari bekend. Zijn evenknie Daan Schalck gaat verder als enige CEO.

Lagasse trad medio 2014 aan als CEO van Zeeland Seaports. Hij stond samen met Daan Schalck aan het roer van de succesvolle fusie en integratie tussen Zeeland Seaports en Havenbedrijf Gent. Daaruit ontstond North Sea Port, dat sindsdien een grensoverschrijdend havengebied beheert met onder meer de havens Gent, Vlissingen en Terneuzen.

“Uitzonderlijke groei”

Het toezichtsorgaan van North Sea Port bedankt Jan Lagasse voor zijn rol en resultaten in de geslaagde fusie. Eerder dit jaar werd bekend dat North Sea Port in 2019 voor het derde jaar op rij een recordoverslag behaalde: 71,5 miljoen ton.

“Eerder verwezenlijkte Jan Lagasse bij Zeeland Seaports ook een geslaagde turnaround, met een nieuwe strategie en uitzonderlijke groei”, aldus Sofie Bracke, waarnemend voorzitter van het Toezichtsorgaan. Daan Schalck zal nauw samenwerken met de toekomstige nieuwe voorzitter van het toezichtsorgaan die later dit jaar benoemd wordt.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -