- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsHyproma start Splineshop.com

Hyproma start Splineshop.com

- Advertentie -

Delen

Hyproma bouwt hydraulische installaties. Het bedrijf uit in Nieuw-Lekkerland heeft regelmatig te maken met pomp- of motoraandrijvingen die voorzien zijn van spline-assen of bussen. Maar die waren vaak lastig in de juiste uitvoering en afmetingen te vinden. Daarom startte Hydroma een nieuw bedrijfsonderdeel: de Splineshop. Ook andere bedrijven kunnen daar terecht.

 

Zoektocht

Een spline is een getande as of bus waarmee eenvoudig een grote kracht kan worden overgebracht met direct de juiste passing. “Om de juiste bus, as of verloop te vinden was voor ons soms een hele zoektocht die veel tijd in beslag nam”, vertelt Arie Stam, directeur van Hyproma. “We merkten in de markt dat anderen ook tegen deze problemen aanliepen en daar hebben wij iets aan gedaan.” Binnen het bedrijf is een nieuwe afdeling opgericht. Sinds 1 juli kunnen bedrijven terecht bij Splineshop.com.

“Afgelopen tijd is hard gewerkt aan de voorbereidingen. Het maken van een website met webshop, het samenstellen van een basis-assortiment en het zoeken van de juiste fabrikanten en toeleveranciers.”

Naast het basisassortiment biedt de Splineshop ook klantspecifieke oplossingen in elke gewenste spline-verbinding.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -