- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsHybride straddle carriers voor ECT

Hybride straddle carriers voor ECT

- Advertentie -

Delen

Bij de ECT Delta terminal zijn half augustus tien nieuwe hybride straddle carriers aangekomen. Ze zullen op de Rotterdamse terminal worden ingezet voor de afhandeling van het wegvervoer en voor het laden en lossen van multi trailer-systemen, die voor intern terminaltransport worden gebruikt.

Het nieuwe materieel maakt deel uit van een uitgebreid investeringsprogramma van Hutchison Ports ECT Rotterdam. Naast de straddle carriers zijn ook 77 automatisch gestuurde voertuigen (AGV’s) en 15 multi trailer-trekkers (MTT’s) besteld. De eerste leveringen hiervan worden dit jaar nog verwacht.

120 extra medewerkers

Naast de aankoop van nieuw equipment is ECT sinds begin dit jaar ook volop bezig met het werven van 120 nieuwe operationele medewerkers. Ongeveer de helft van de nieuwe medewerkers is inmiddels aan de slag.

Ook het verder verdiepen van de ligplaatsen in de Amazonehaven is onderdeel van het investeringsprogramma. Dat is bedoeld om de ECT Delta terminal gereed te maken voor de groeiende vraag naar overslagcapaciteit en verdere verhoging van het serviceniveau.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -