- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsGroenervaren.nl is vernieuwd

Groenervaren.nl is vernieuwd

- Advertentie -

Delen

Groenervaren.nl, het interactieve platform voor duurzaamheid en innovatie in de gehele maritieme sector, is vernieuwd. Sinds 2 januari heeft de website een compleet nieuw uiterlijk en nieuwe functies. Zodoende vinden scheepseigenaren en andere ondernemers sneller hun weg naar duurzame innovaties.

De internetsite is gebruiksvriendelijker gemaakt en is nu beter te raadplegen op de mobiele telefoon. Een van de verbeteringen is de nieuwe indeling. Die maakt een handige manier van zoeken mogelijk.

“Wij hebben als doel ondernemers te informeren over alle innovaties in de maritieme sector en pretenderen geen ‘nieuws’-site te zijn. Daarom hebben wij de zoekfunctie zo ingedeeld dat je niet alleen op deelmarkten kunt zoeken, maar ook op veel voorkomende thema’s. Die twee zijn ook te combineren, wat het zoeken nog doeltreffender maakt.” Aldus bedenkers Maureen en Lotte Verschoor.

 

Nieuwe deelmarkten

In de drie jaar dat Groenervaren.nl nu bestaat, is het aantal bezoekers gegroeid. “We merkten dat ook aanverwante sectoren belangstelling toonden. Daarom hebben we de focus verbreed, om in te spelen op vragen en interesses van bezoekers. Zo zijn onder meer energie en de logistieke sector  nieuwe thema’s. Voor die laatste categorie richten we ons met name op multimodaal vervoer.”

Ook voor informatie over subsidies kan men op het platform terecht. Deze service wordt uitgebreid, vertellen Maureen en Lotte. “We gaan op een aparte subsidiepagina ondernemers informeren over lopende regelingen. Als ze dat willen, helpen we hen in samenwerking met betrouwbare partners bij een eventuele aanvraag. Zo koppelen we ondernemers en kennis in real life aan elkaar.”

 

Oproep

Met de vernieuwde site is Groenervaren.nl nog niet af. “We blijven het platform verbeteren. Dat stopt nooit. We zijn heel benieuwd naar de ervaringen van bezoekers en naar de ideeën van mensen uit de maritieme en logistieke sector. Daarom willen we een panel in het leven roepen, van bezoekers en andere experts die ons gevraagd en ongevraagd onderwerpen, thema’s en tips willen geven. Die ook willen meedenken over de website en de gebruiksvriendelijkheid. We delen onze kennis eerst met de leden van ons expertpanel en geven een stukje gratis promotie van hun innovatie op groenervaren.nl.”

Aanmelden kan via [email protected].

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -