- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsGeslaagde Zeelandreis van Soos

Geslaagde Zeelandreis van Soos

- Advertentie -

Delen

De Binnenvaartsoos maakte 2o september een dagtocht naar Zeeland. Ina Feenstra schreef een verslag.

Om 09.00 uur vertrokken we met negentig personen verdeeld over twee bussen van Zwijndrecht. De eerste stop was bij restaurant De Grevelingen voor een  kopje koffie met gebak. Vandaar gingen we over de Zeelandbrug naar Middelburg waar we ruim de tijd hadden om het gezellige centrum te bezoeken met het mooie stadhuis en  gezellige terrassen.

Het zonnetje scheen er lekker bij zodat alles er nog fleuriger uitzag. Na het bezoek aan Middelburg vertrokken we met passagiersschip ‘ Madeleine’ door het Kanaal van Walcheren en over het Veerse Meer naar Veere.

De sfeer zat er goed in en de meesten van ons zaten heerlijk op het bovendek in het zonnetje. In Veere aangekomen stapten we weer in de bus en de chauffeur reed ons veilig over de Zeeuwse smalle en bredere wegen waarbij hij regelmatig informatie gaf over de mooie authentieke Zeeuwse  dorpjes en het landschap.

Terug reden we over de Oosterscheldekering, die toch altijd een bijzondere aanblik heeft en Zeeland bij storm beschermt tegen het woeste zeewater. In Zuid-Beijerland aangekomen wachtte ons het diner waar we  dampend heet eten opgediend kregen.

Rond 20.30 uur reden we richting Zwijndrecht, wat tevens het eind van onze reis was. We kijken terug op een gezellige dag en bedanken Gijsbert Reijmers voor het organiseren van deze reis.

Ina Feenstra,
Binnenvaartsoos Zwijndrecht

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -