- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsEnquête over kruising Hollandsch Diep-Dordtsche Kil

Enquête over kruising Hollandsch Diep-Dordtsche Kil

- Advertentie -

Delen

Rijkswaterstaat doet onderzoek naar de kruising Hollandsch Diep-Dordtsche Kil. Het gaat de vaarwegbeheerder vooral om ervaringen van schippers op het gebied van veiligheid.

“Jouw ervaring op dit vaarwater vormt een belangrijke bron van informatie”, aldus Rijkswaterstaat. Vandaar dat er een online enquête wordt gehouden.

Anoniem

Vaarweggebruikers kunnen de vragenlijst tot uiterlijk 31 augustus invullen. Het beantwoorden van de vragen duurt 5 tot 10 minuten. Het onderzoek wordt georganiseerd door Kantar Public. De antwoorden worden anoniem verwerkt.

Indien je meer wilt weten over het onderzoek of vragen/opmerkingen hebt, dan kun je contact opnemen met het projectteam van Kantar Public door een e-mail te sturen naar [email protected].

De online vragenlijst staat op http://nipo.nl/hddk.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

1 reactie

  1. ik heb de vragenlijst gedaan. nog een opmerking: ik maak bij deze een Compliment aan Post Dordrecht die het scheepvaart verkeer op de kruising -Kil/Oude maas voortreffelijk begeleid.
    Wat ik mis is de vraag of je ervaring hebt op de beroepsvaart en0f beide ,ik heb namelijk beide en dan kijk je toch anders naar de vaarwegen als de kil ,Hollandsdiep en Oude Maas.

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -