- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsECT bestelt grootste kranen voor Delta-terminal

ECT bestelt grootste kranen voor Delta-terminal

- Advertentie -

Delen

Hutchison Ports ECT Rotterdam heeft bij Sany Europe, onderdeel van het Chinese Sany Heavy Industries, drie nieuwe kadekranen besteld, met een optie op nog vier kadekranen.

De aanschaf van de nieuwe kranen past in een groot investeringsprogramma op de ECT Delta-terminal. Dat bestaat onder ander uit hybride automatisch gestuurde voertuigen, hybride straddlecarriers en multi-trailertrekkers. Daarnaast is ECT bezig met een wervingsproject. Inmiddels zijn er meer dan 150 nieuwe medewerkers aangenomen.

Met deze investeringen op de Maasvlakte maakt Hutchison Ports de ECT Delta-terminal gereed om in de toekomst zijn positie als een de belangrijkste containerterminals van Europa te verstevigen.

Op afstand bediend

Sany Heavy Industries is voor ECT een nieuwe leverancier. Sany bouwde al wel eerder kranen voor andere terminals uit de Hutchison Ports-groep. De kranen zullen worden gebouwd in Zhuhai in de Chinese provincie Guangdong.

De kranen kunnen straks worden volledig op afstand worden bediend en hebben een outreach van meer dan 25 containerrijen. De nieuwe kranen zijn na levering de grootste kranen van ECT.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -