- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsDineren voor het goede doel

Dineren voor het goede doel

- Advertentie -

Delen

Op maandag 23 april vindt bij Bistro Michel in Zwijndrecht een gezellige en gedenkwaardige avond plaats: er wordt een 3-gangendiner geserveerd om geld in te zamelen voor Alpe d’HuZes. De avond wordt georganiseerd door Team Toon, opgericht ter nagedachtenis aan Toon Bosman uit Zwijndrecht, die is overleden aan longkanker. De avond was binnen een week compleet uitverkocht: er schuiven 95 gasten aanschuiven voor het goede doel.

Op 7 juni doet Team Toon mee aan Alpe d’HuZes, het jaarlijkse benefietprestatie-evenement. Tien fietsers en wandelaars van het team gaan de beroemde en beruchte berg bedwingen: Louis, Antoon, Nelly, Roland, Nicole en Liona Bosman, Jan Joost van Klooster, Lilian Tabbers, Marcel Hulsker en Matthieu van Roermund. Karin en Sanne Bosman begeleiden het team.

 

Emotioneel

“Het zal een emotioneel evenement worden, waarin niet alleen de gedachte aan Toon, maar ook herinneringen aan familie en vrienden die de fietsers en lopers ontvallen zijn, gedachten aan diegenen die nog vechten tegen die rotziekte die kanker is, of de strijd misschien wel hebben gewonnen, de revue zullen passeren.” Aldus Karin Bosman vooruitblikkend op de avond.

Ze geeft daarmee ook de motivatie om voor het goede doel in actie te komen. Het gezamenlijke doel van het team en van de Alpe d’HuZes-actie is om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker.

 

Werkelijk iets bijdragen

“Voor alle teamleden is deelname vooral een mogelijkheid iets te doen, om onmacht om te zetten in actie. Niet meer machteloos aan de zijlijn staan, maar werkelijk iets kunnen bijdragen. Want er is veel geld nodig voor onderzoek om de verschillende vormen van kanker niet meer dodelijk te laten zijn, maar op zijn minst chronisch, waarmee je kunt leven. Misschien maken wij het niet meer mee dat er niemand meer sterft aan kanker, maar er is hoop dat het voor onze kinderen wel zal gelden.”

De sponsoravond is mede mogelijk gemaakt door Bistro Michel Zwijndrecht, Lettereffect Ridderkerk, Interrijn BV Zwijndrecht en Jeda Flowers Zwijndrecht.

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -