- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsDe Boer blijft baggeren in Harlingen

De Boer blijft baggeren in Harlingen

- Advertentie -

Delen

De gemeente Harlingen heeft een 5-jarig onderhoudsbaggercontract gesloten met Baggerbedrijf De Boer. Het bedrijf uit Sliedrecht won de aanbesteding waaraan zeven gegadigden meededen.

“Wij zijn ontzettend trots dat we wederom aan de slag mogen voor Harlingen”, zegt Kees van de Graaf, directeur van Baggerbedrijf De Boer. “De samenwerking met deze goede en plezierige opdrachtgever loopt al sinds de start van de onderneming, veertig jaar geleden. Sleephopperzuiger Adelaar is sinds die tijd regelmatig in de haven om de werkzaamheden uit te voeren. Deze opdracht onderstreept nog maar eens dat langjarige onderhoudscontracten de focus zijn en blijven voor ons bedrijf.”

 

Maria le Roy, wethouder economische zaken en ruimtelijke ordening van Harlingen, en directeur Kees van de Graaf van Baggerbedrijf De Boer. (foto Joachim de Ruijter)

Laagzwavelige diesel

In de aanbesteding bleek Baggerbedrijf De Boer als economisch meest voordelige inschrijving (EMVI) uit de bus te komen. Er is gekeken naar de inschrijfsom in combinatie met de kwaliteitscriteria op het gebied van de CO2-prestatieladder en het gebruik van diesel met een laag zwavelgehalte (ULSD). Het baggercontract loopt van 1 januari 2018 tot en met 31 december 2022 en kan daarna met maximaal vijf jaar verlengd worden.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -