- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsDatema Amsterdam trekt in bij Vrolijk Watersport

Datema Amsterdam trekt in bij Vrolijk Watersport

- Advertentie -

Delen

Datema Amsterdam is ingetrokken in de winkel van Vrolijk Watersport op de Visafslagweg 1, hal 18 – 20 in Scheveningen. De online webshop van de nautische boekhandel blijft daarnaast ook actief.

Datema Amsterdam, een begrip in de watersport, startte als winkel in nautische boeken en kaarten op de Prins Hendrikkade in Amsterdam. Twintig jaar later verhuisde de winkel naar een pand aan de Lingehaven in Gorinchem, om begin 2019 verder te gaan als – zeer gespecialiseerde – webshop op nautisch gebied.

Eigenaar Joop Datema merkte de afgelopen twee jaar dat alleen een webshop runnen in dit vakgebied minder leuk is. Hij miste het contact met zijn klanten. Vooral het persoonlijk adviseren over alle benodigde producten en het uitwisselen van informatie over actuele vaarberichten, mooie vaargebieden, bestemmingen en havens. Om zo iets extra’s voor de watersporters te kunnen bieden.

Afspraak

Joop is niet alle dagen in de winkel aanwezig. Mensen die zijn persoonlijke advies willen op voor aan te schaffen kaarten en boeken, bijvoorbeeld voor een vaartocht, kunnen daarom het beste vooraf een afspraak met hem maken. En anders kan het Vrolijk-team helpen.Mal voor een afspraak naar [email protected] of bel naar (0183) 71 20 50.

Wegens corona is de winkel tijdelijk alleen op afspraak te bezoeken.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -