- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsBeurs Transport & Logistics verplaatst naar 2022

Beurs Transport & Logistics verplaatst naar 2022

- Advertentie -

Delen

De vakbeurs Transport & Logistics, die gepland stond op 6 en 7 oktober 2020 in Rotterdam Ahoy, is verplaatst naar woensdag 26 en donderdag 27 oktober 2022. “Wij hebben dit besluit genomen met pijn in ons hart. Internationaal transport heeft al vanaf het begin van de uitbraak van het coronavirus flinke klappen te verduren gehad”, zegt Bianca van Grinsven namens beursorganisator Easyfairs.

“Wij hadden met Transport & Logistics een flitsende start met reeds vijftig exposanten die zich hadden ingeschreven. Echter, in de afgelopen maanden stagneren de reserveringen van met name exposanten actief in multimodaal transport. Hierdoor kunnen wij geen volwaardige opzet van de beurs aanbieden met de naam Transport & Logistics.”

Logistics & Automation

In 2021 organiseert Easyfairs op 31 maart en 1 april Logistics & Automation. Deze vakbeurs vindt plaats in de Brabanthallen in Den Bosch en is volledig gericht op logistieke oplossingen voor warehousing en technologieën voor fabrieksautomatisering. Logistics & Automation wordt tegelijkertijd georganiseerd met Empack, de vakbeurs voor verpakkingstechnologie. Zodoende treffen bezoekers die dagen de gehele keten voor verpakken, logistiek en automatisering.

“Het is nu even een fikse teleurstelling dat we Transport & Logistics noodgedwongen moeten doorschuiven, maar we hopen op het begrip van alle betrokkenen. Laten we er in 2022 een fantastische editie van maken met elkaar”, sluit Van Grinsven af.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -