- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsCBOB-wisseltrofee naar Binnenvaart Kennis

CBOB-wisseltrofee naar Binnenvaart Kennis

- Advertentie -

Delen

Ed Eichhorn en Rob Borremans hebben de Binnenvaartondernemers Wisseltrofee van de CBOB gewonnen. Met hun website binnenvaartkennis.nl bieden ze sinds 2018 een veel geraadpleegde vraagbaak voor de hele sector en iedereen daarbuiten die meer wil weten over de binnenvaart.

De twee komen zelf uit de vaart. Ed Eichhorn vaart op het mts Apollo, Rob Borremans is walkapitein. Binnenvaart Kennis is ontstaan uit hun “passie voor ons prachtige vak”, zoals ze op de website uitleggen. Ze noemen het een “hobby/passie project”.

“Wij willen middels deze website de kennis van de oudere generatie niet verloren laten gaan en overdragen aan de jongere generatie. Dat doen ze met steun van heel veel mensen en bedrijven uit de sector, want “weten het niet beter, samen weten we meer!”

Belang van de binnenvaart voorop

“Binnenvaart Kennis heeft altijd het belang van de binnenvaart voorop”, staat als toelichting op de oorkonde die bij de trofee hoort. CBOB-voorzitter Marco Oosterwijk overhandigde die 14 september tijdens de Binnenvaartdagen Zwijndrecht, waar Eichhorn en Borremans ook een stand hadden.

“Jullie inzet draagt relevant bij aan een professionele, veilige en aantrekkelijke binnenvaart. Als CBOB complimenteren en waarderen wij jullie initiatief daarmee zeer.”

De Christelijke Bond van Ondernemers in de Binnenvaart, tegenwoordig een ledengroep van Koninklijke Binnenvaart Nederland, reikt de Wisseltroffee elk jaar uit aan een persoon, een onderneming of een aan de binnenvaart gerelateerde organisatie, die zich op buitengewone wijze heeft ingezet voor de binnenvaart.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -