- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsRadio Holland en Radio Zeeland DMP verlengen samenwerking na 25 jaar

Radio Holland en Radio Zeeland DMP verlengen samenwerking na 25 jaar

- Advertentie -

Delen

Ondanks de onzekere tijden door corona hebben Radio Rolland en Radio Zeeland DMP goede verwachtingen en ambities voor de toekomst. Hun huidige samenwerkingsverband voor apparatuur voor de binnenvaart is daarom met nog eens vijf jaar verlengd. Met de ondertekening van deze overeenkomst gaan ze hun 25e jaar in als partners.

In het samenwerkingsverband is Radio Zeeland DMP verantwoordelijk voor de ontwikkeling en productie van navigatieapparatuur voor binnenschepen. Het uitgebreide dealernetwerk van Radio Holland zorgt, in combinatie met de eigen kantoren, voor de verkoop en service van deze producten langs de belangrijkste Europese waterwegen. Op deze manier wordt de beschikbaarheid van goede producten en service voor binnenvaartklanten gewaarborgd.

Juiste producten en juiste partner

CEO Willem Blommaart van Radio Zeeland DMP zegt: “We zijn er trots op dat we een partner hebben met veel vertrouwen in de toekomst. Het bewijst voor mij dat we de juiste producten en de juiste partner hebben. Samen zullen we een betrouwbare speler blijven op het gebied van navigatieapparatuur voor de binnenvaart.”

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -