- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsOnderzoek naar ideale frequentie Maasbrachter Havendagen

Onderzoek naar ideale frequentie Maasbrachter Havendagen

- Advertentie -

Delen

In de loop van de ruim dertig jaar dat de Maasbrachter Havendagen bestaan, zijn de investering in tijd en geld en het beroep op de inzet van vrijwilligers aanzienlijk toegenomen. Problemen met deze noodzakelijke pijlers waren in 2008 de oorzaak van het afblazen van dit evenement. Het toenmalige organisatiecomité trad terug omdat een aantal leden vooral hun beroepsmatige activiteiten niet meer kon combineren met de tijdvretende activiteiten voor de Havendagen.
De nieuw aangetreden groep vrijwilligers kan terugzien op een uitstekend verlopen editie in 2009. Dit bestuur ziet zich nu gesteld voor de vraag of de volgende Havendagen in 2010 of 2011 gehouden kunnen worden; dus of het een 1-jaarlijks of 2-jaarlijks evenement wordt?
Daar is nu geen antwoord op te geven, vindt Edward Verbunt. Daarom heeft het bestuur besloten om, mede op basis van de evaluatie van de Havendagen 2009, een analyse te maken van de kansen en bedreigingen en sterktes en zwaktes die zijn erbonden aan het doorgaan van de Havendagen in 2010 of 2011. Het bestuur gaat daarom de meningen peilen bij de vrijwilligers, de deelnemers en standhouders, de sponsors en de drie horecaondernemers aan de haven. Ook gaat men mogelijk te rade bij andere partijen, wier opvattingen en meningen belangrijk zijn voor de vraag: 2010 of 2011? In september hoopt het bestuur de uitkomsten van dit haalbaarheidsonderzoek te presenteren en een gefundeerd besluit te nemen.

(Jo Bindels)

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -