- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuws6 mei: Landelijke open dag KNRM

6 mei: Landelijke open dag KNRM

- Advertentie -

Delen

Op zaterdag 6 mei organiseert de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) haar landelijke open dag. Op 45 locaties kan het publiek kennismaken met het reddingswerk op het water, de vrijwilligers en het materieel van de KNRM.

Met Reddingsbootdag bedanken de 1.300 vrijwilligers de donateurs die het reddingswerk financieel mogelijk maken. De vrijwilligers kunnen hun werk doen door de bijdragen van mensen die de KNRM  een warm hart toedragen. Want deze ‘Redders aan de wal’, zoals de KNRM haar donateurs noemt, steunen de redders niet alleen met een vaste vrijwillige bijdrage; daarnaast vormen zij een morele achterban voor de redders.

 

Spektakel

Als dank voor die vaak jarenlange steun halen de vrijwilligers op 6 mei alles uit de kast. Met spectaculaire demonstraties, rondleidingen, films en activiteiten voor kinderen. Donateurs mogen, net als een echte redder, mee op de reddingboot. Reddingsbootdag is ook een uitgelezen moment voor niet-donateurs om kennis te maken met de KNRM en om in te schrijven als nieuwe donateur.

De open dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur en wordt in 45 plaatsen langs de Noordzeekust, de Zuid- Hollandse en Zeeuwse wateren en aan het IJsselmeer gehouden. Kijk op www.reddingbootdag.nl voor routebeschrijvingen, plaatselijke programma’s, richtlijnen voor bezoekers en nog veel meer informatie.

foto’s: KNRM

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -