- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsZuid-Holland stelt zomerbedieningstijden uit

Zuid-Holland stelt zomerbedieningstijden uit

- Advertentie -

Delen

Zuid-Holland verlengt de winterbedieningstijden voor bruggen en sluizen. Dat is noodzakelijk als gevolg van het coronavirus, licht de provincie toe.

De zomerbedieningstijden beginnen normaal gesproken op 1 april. Vanaf die datum zet Zuid-Holland meer medewerkers in om de bruggen en sluizen te bedienen, omdat er in deze periode meer scheepvaart is en er meer brugopeningen nodig zijn. Maar: “Daarmee wordt het risico op besmetting van onze medewerkers groter en dat willen we voorkomen.”

Winterregeling aanhouden

“Om ervoor te zorgen dat de bediening van bruggen en sluizen zoveel mogelijk wordt gewaarborgd, heeft de provincie besloten de winterregeling aan te houden. Daardoor kan iedereen zich, ook in de vitale sectoren zoals de zorg, snel en veilig in de provincie verplaatsen.”

In dringende gevallen kan in overleg worden afgeweken van de vastgestelde bedieningstijden, aldus de provincie. “Zo blijven onze vaarwegen beschikbaar voor scheepvaartverkeer.”

De winterbedieningstijden van bruggen en sluizen in Zuid-Holland blijven in ieder geval van kracht totdat de maatregelen van het kabinet zijn afgeschaald.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -