KSCC organiseert deze zomer weer vakantievaartocht

0
Hospitaalschip Prins Willem Alexander. (foto KSCC)

Het KSCC organiseert ook dit jaar een vakantievaartocht voor hulpbehoevenden. De tocht, in samenwerking met de Landelijke Parochie voor de binnenvaart-, circus- en kermisgemeenschap, vindt van zondag 28 juni tot en met vrijdag 3 juli plaats met vakantieschip Prins Willem-Alexander.

De opstapplaats is in Harderwijk en in Arnhem gaan de gasten weer van boord. De Prins Willem-Alexander is speciaal uitgerust voor mensen die niet mobiel zijn en hulpbehoevend zijn.

Deze zesdaagse vaarvakantie is bedoeld voor iedereen uit de binnenvaart, de circus- of kermisgemeenschap die (één op één) hulp nodig heeft en niet zelfstandig op vakantie kan gaan. Hoewel organisator KSCC katholiek is, zijn ook mensen met een andere levensovertuiging van harte welkom.

Vrijwilligers

Circa veertig vrijwilligers varen mee en staan dag en nacht klaar om de vakantiegangers te begeleiden en hulp te verlenen. In het verleden bestond het gezelschap uit mensen van 30 tot 100 jaar. Met alle activiteiten, het eten en drinken aan  boord en de bezienswaardigheden beloofd het een onvergetelijke vakantie te worden. De reis van 2019 is gefilmd. Kijk hier voor een impressie.

De vrijwilligers tijdens de vaartocht van 2019. (foto LKSCC)

De kosten voor deze geheel verzorgde vakantie bedragen 695 euro per persoon. Aanmelden kan via onderstaande contactgegevens. Het inschrijfformulier wordt vervolgens opgestuurd.

KSCC (vermeld ‘PWA-vakantie 2020’), postbus 390, 6500 AJ Nijmegen, (024) 377 75 75, [email protected]

Het complete programma van de vaarvakantie staat op de website van het KSCC.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.