- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsKerstvieringen bij KSCC

Kerstvieringen bij KSCC

- Advertentie -

Delen

Op het KSCC-centrum in Nijmegen is op 24 december een kerstnachtviering voor schippers. Dan wordt de liturgie gevierd ter ere van de geboorte van Jezus Christus. De nachtmis wordt voorgegaan door landelijk aalmoezenier Bernhard van Welzenes.

De muzikale begeleiding wordt verzorgd met medewerking van het KSCC Kerkkoor, Steffan Peters en Philip van de Ven (trompet en hoorn) en Martin Hoenselaar (orgel). De kerstnachtviering begint om 21.30 uur en duurt tot 23.00 uur.

Herdertjesmis

Eerder op de avond is er een Kerstjeugdviering. De Herdertjesmis wordt gehouden van 18.00 tot 19.00 uur. Celebrant is aalmoezenier Bernhard van Welzenes. De viering wordt verder ingevuld door de families Wagemaker en Kuenen. Femke, Hidde en Mieke Kuenen lezen het kerstverhaal. Lizette en Clarine Wagemaker spelen kerstliedjes op hun viool en Cees en Isolde Wagemaker spelen kerstliedjes met gitaar en zingen daarbij.

Alle kinderen zijn welkom en mogen hun eigen muziekinstrument meenemen. Ook deze viering is te volgen via een livestream op de KSSS-website.

Eerste Kerstdag

Op Eerste Kerstdag (25 december) is de Kerstviering elders in Nijmegen. Die vindt plaats in het Kerstcircus van Freiwald, dat staat opgesteld aan de Neerbosscheweg. Ook deze viering wordt voorgegaan door landelijk aalmoezenier Van Welzenes.

De muzikale begeleiding is (onder voorbehoud) met medewerking van gezamenlijk het KSCC Kerkkoor en het koor De Waalkanters, Jacques Verkerk (zang), Sylvia Greve (zang) met Heleen (harp), Martin Hoenselaar (orgel).

Alle drie de vieringen zijn te volgens via een livestream op de KSCC-website: www.kscc.nl.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -