Yuri Ouweneel genomineerd als Jong Haventalent

1

Yuri Ouweneel van Verenigde Tankrederij is genomineerd als Jong Haventalent van 2010. De 27-jarige business developer overleefde vorige week de strenge voorselectie in het historisch scheepvaartmuseum De Delft. Op woensdagavond 8 december vindt de finale plaats in het Hilton Rotterdam.

De verkiezing tot Jong Haventalent is een initiatief van Jong Havenvereniging, Havenbedrijf Rotterdam, Young EDBR, Deltalinqs en LINK en wordt georganiseerd door Stichting Jong Haventalent. Het is het tweede jaar dat het Rotterdamse haventalent wordt gekozen. Yuri Ouweneel moet het opnemen tegen Marie Louise Vlaming (29 jaar, manager operationele dienst bij Vopak), Lonneke Pronk (30 jaar, general manager customer support Benelux bij APL Netherlands) en Martijn Kik (26 jaar, manipulatiecoördinator bij Odfjell).
Voormalige havenmannen Henk Moolenaar, Roel den Dunnen, Roel Kuiper en Rutger van Slobbe voelden Yuri en negen andere kandidaten vorige week stevig aan de tand. De talenten werden getoetst op visie, daadkracht, innovatie, ambitie en presentatie. Opwww.jonghaventalent.nl is te lezen wie de kanshebbers zijn en is te zien waarom zij denken het Jong Haventalent van 2010 te zijn. Tot eind november kan het publiek op de website stemmen op hun favoriete kandidaat.

Article bottom ad

1 reactie

 1. Best wishes from the”third coast” of the US (our Great Lakes system vs east and west coast).

  How young and fruitful your life will be.

  Do stop to say “Hello” should you ever be near Pentwater, Michigan, US (Our beer is better!!)

  Leef een goed leven. En deel met degenen die dichtbij zijn. En als er niemand in de buurt is, zoek er dan een !!

  Deze ruimte “Laat een reactie achter” laat me je geen foto sturen van mijn klompen!

  Richard Allan Ouweneel (not the Dutch grocer.)
  Retired, age 84

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.