25 jaar passie voor pompen

0

Kamers Pompservice bestaat 25 jaar. Dat jubileum vierde het bedrijf uit Puttershoek afgelopen vrijdagavond met een feest voor relaties en personeel. Circa 200 gasten waren naar de indrukwekkende Maassilo in Rotterdam gekomen, waar ze op de tiende verdieping – in een zaal die het monumentale industriële karakter nog volop uitstraalde – werden getrakteerd op culinaire en muzikale verrassingen.

Het ging er vooral ontspannen aan toe. Het officiële gedeelte was kort gehouden. Directeur Gerbert Kampers bedankte in een toespraak de klanten, toeleveranciers, collega’s en anderen die hebben meegeholpen aan de groei van het bedrijf. Hij vertelde over de drijfveer van hemzelf en van het team: “We hebben gewoon passie voor pompen.”

Gerbert en Marianne Kampers tonen samen met oprichter Gert Kampers de klok met het nieuwe bedrijfslogo. (foto MGR)

Op die basis slaagt Kampers er ook in innovatie te zijn en nieuwe vindingen en toepassingen te ontwikkelen. Zoals de eigen inline-pompen die zuigingang en de persuitgang tegenover elkaar aan de zijkanten hebben, zodoende minder hoog zijn en dus een lagere kruiplijn van schepen mogelijk maken.
Gerberts vader, Gert Kampers, was eregast. Hij richtte Kampers Pompservice in 1985 op, als dochterbedrijf van Kampers Scheepskonstruktie. Kampers senior nam samen met Gerbert en diens echtgenote Marianne een cadeau van het personeel in ontvangst: een klok met het nieuwe logo van Kampers Pompservice.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.